A Kormány döntése értelmében 2021.02.01-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter
Badacsonyi kikapcsolódás
Hotel Neptun Badacsony
3 nap/2 éj
Félpanzió
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 73.800 Ft
Új ár: 51.900 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
5
-30%

Az ajánlat tartalma

 • Hotel Neptun, Badacsony
 • 3 nap / 2 éj tökéletes kikapcsolódás és aktív pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: Félpanzió - Á la carte villásreggeli. Félpanziós vacsora (4.500 Ft/fő/alkalom értékben á la carte fogyasztás).
 • Elhelyezés: Kisméretű prémium szoba
 • PLUSZ+:  Wellness használat
 • PLUSZ+: 3 tételes borkóstoló a hangulatos Fata pincében
 • PLUSZ+: Folly arborétum belépőjegy
 • PLUSZ+: Ásványvíz bekészítés
 • PLUSZ+: Ingyenes Wi-Fi internet elérés
 • PLUSZ+: Ingyenes parkolás szobánként 1 kocsinak
 • PLUSZ+: Ingyenes kerékpár tárolási lehetőség

Feltételek

 • Felhasználható: 2021.május.31-ig a szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban
 • Hétvégi felár: 10 000 Ft/csomag (csütörtök,péntek, szombati érkezésnél
 • Érkezési napok: vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai VAGY felár ellenében csütörtöki, pénteki és szombati érkezéssel
 • Szoba felárak: normál méretű prémium szoba: 5 000 Ft/csomag
 • Éjhosszabbítás: Mindenkori árlista szerint lehetséges
 • Foglalás a +36 87 431 293 telefonszámon, valamint a neptunbadacsonyhotel@gmail.com e-mail címen lehetséges
 • Lemondási/módosítási feltételek: Az érkezés előtt 8 nappal a foglalás kötbérmentesen lemondható. 7-1. nap közötti lemondás esetén a teljes szállásdíj 50%-át számlázzuk kötbérként
 • Érkezés napján történő lemondás esetén a kötbér értéke 100%.
 • IFA külön fizetendő: 450 Ft / fő / éj (18 év felett) 2020. december 31-ig nem fizetendő
 • A szálláshely NTAK regisztrációs száma: PA19002570

Bemutatkozás

Hotel Neptun Badacsony

 

HITVALLÁSUNK: ÁPOLNI A HAGYOMÁNYT
A Hotel Neptun Badacsony az első badacsonyi szálláshelyek egyike volt, 115 évvel ezelőtt nyílt meg. A romantikus szobák vastag falai között örömmel pihentek a századelő vendégei. Az I. világháború idején a hotelben működött a Magyar Szent Korona Országos Vörös-Kereszt Egylet Badacsonyi Kisegítő Kórháza. Hosszú története során a ház vállalati, szakszervezeti üdülő is volt, és szállodalánc tulajdonába is került, így falai között nyaraltak nemesek, polgárok, munkások, hadirokkantak, táborozó ifjak és vakációzó családok.

1999-ben kapcsolódik be a történetbe családom, a Nagy család. Egy sikeres pályázat útján tulajdonrészt szerzünk az ingatlanból és nekiálltunk a nagy felújításnak.

Szerettük volna, hogy az épület minél jobban hasonlítson egykori önmagához. Úgy gondoljuk, sikerült ezt elérnünk. Most már télen, nyáron várjuk vendégeinket.

 


Programok

Badacsonyi kikapcsolódás

 

Badacsony a település, és a mögötte magasodó hegy valamint a borrégió neve. Varázslatos, gyönyörű természeti kincsekkel megáldott táj a Dunántúlon. Számtalan programlehetőséget kínálunk télen-nyáron. A recepción is tudunk tippeket adni, mit érdemes megnézni a környéken!
Forró nyarakon a Balaton selymesen simogató vize vár. Strand, homok és lángos. Ha pedig a 438 méter magas hegy kilátójából körbenézünk tovább szárnyalhat képzeletünk. Húzzunk túracipőt vagy pattanjunk nyeregbe és barangoljuk be a tanúhegyek birodalmát! Emlékezzünk történelmünkre a várromok vén kövei között. A közelben (10 km) lehetőségünk nyílik megbarátkozni a golffal vagy a lovakkal, sőt barlangba is merészkedhetünk. Egyedülálló szolgáltatás a régiójáró busz.

Badacsony központjában, közel a Balaton parthoz, az Egry sétányon található Egry József festőnek és családjának egykor otthont adó villaépület, mely 1973 óta múzeumként fogadja a látogatókat.

Egry a Balaton megszállottja volt, a Balaton festőjének is nevezik. Szerelmével a Hotel Neptun Badacsony épületében ideiglenesen kialakított hadikórházban ismerkedett meg az 1. világháború idején.

Számtalan nézőpontból, szinte minden napszakban megfestette a tó végtelen víztükrét, a balatoni párás fényeket, a kilátást Fonyód felé. Művészete magányos jelenség, senkivel sem rokonítható. Badacsonyi átalakított és kibővített műtermes lakóházában gazdag válogatást láthatunk fő műveiből, de jelzésszerűen egész életútjával megismerkedhetünk.

Történelmi borvidék neves borászok és kevésbé ismert pincék remek boraival. A híres, tüzes fehérborok mellett a legtöbb pincében már akad helyi vörösbor is. A hotel étterme, a Tilia, a Badacsonyi Borvendéglő, mely a legkiválóbb badacsonyi borok szelekcióját kínálja.

Fedezzük fel együtt a helyi borokat. Ismerős és kevésbé ismert badacsonyi borászatok remek tételeit. Nagy figyelmet fordítunk a helyi termékek felfedezésére. Jó szívvel ajánljuk vendégeinknek, hol érdemes sajtot, olajakat, lekvárokat, aszalványokat és egyéb finomságokat beszerezni a környékről

 


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2020. november 23. és 2021. február 28. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 10 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

Badacsonytomaj, Római út 170, 8261