A Kormány döntése értelmében 2020.12.10-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter
Wellness Győrben
Golden Ball Club**** Wellness Hotel & Spa
3 nap/2 éj
Félpanzió
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 86.900 Ft
Új ár: 66.990 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
2.8
-23%

Az ajánlat tartalma

 • Golden Ball Club**** Wellness Hotel & Spa, Győr
 • 3 nap / 2 éjszaka 2 felnőtt részére
 • Elhelyezés: standard 2 ágyas szoba
 • Ellátás: Bőséges reggelik frissen sült ételekkel. Félpanziós vacsorák az étteremben a chéfünk ajánlásával. Érkezés napján, 1 alkalommal 1 üveg bor vagy pezsgő a vacsora mellé
 • PLUSZ+: Wellness részlegünk teljes körű használata: Wellness Oázis használata (élménymedence, wellness merülő medence, pezsgőfürdő), Szauna-sziget teljes körű használata (infra szauna, finn szauna és gőzfürdő)
 • PLUSZ+: TechnoGym fitneszterem használata 
 • PLUSZ+: Fürdőköntös szobai bekészítés 
 • PLUSZ+: Zárt parkoló használata
 • PLUSZ+: A szálloda WiFi internet hálózatának ingyenes használata a közös terekben és a szobákban
 • TIPP!: Pihend ki magad Győrben!

Feltételek

 • Felhasználható: 2021.06.30-ig, hétfőtől-csütörtökig, a szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban
 • Hétvégi felár: + 6.000Ft/csomag
 • Kiemelt időszakban nem érvényes
 • Gyermekkedvezmény: 2 évig: ingyenes, 2-8 évig: 23.000Ft/csomag, 8-14 évig: 33.000Ft/csomag
 • IFA külön fizetendő: 2020. december 31-ig a kormányrendelet alapján nem fizetendő
 • A szálláshely NTAK regisztrációs száma:SZ19000266
Péntek,szombat,vasárnap, ünnepnapokra,hosszú hétvégékre: 2.000 Ft/fő/éj felárat számítunk fel 

Bemutatkozás

Golden Ball Club**** Wellness Hotel & Spa

Győr a találkozások városa: Három európai főváros Bécs, Pozsony, Budapest és a három kisalföldi folyó Duna, Rába és a Rábca találkozási pontjában elhelyezkedő gazdag hagyományokkal, kulturális és építészeti emlékekkel rendelkező város.

Győr egyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontja a Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, amely a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától 200 m-re található. Szállodánkban mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő idillt. A város lüktető hangulata, a Győrre egész évben jellemző rendezvénysorozatok, hangulatos üzletek csupán karnyújtásnyira találhatók épületünktől, ugyanakkor a napi munka végeztével, vagy a zord hétköznapok rohanó világától megfáradva - angol kertet idéző - Eötvös parkra néző csendes szobákba visszavonulva tudnak kikapcsolódni, vagy szabadidőközpontunkban ellazulni a hozzánk ellátogatók. Házunkba érkező vendégeket a vitathatatlanul gazdag kultúrával rendelkező, melegséget, ízlésességet és eleganciát sugárzó, viktoriánus kort idéző, hamisítatlan, eredeti angol környezet fogadja.

 


Programok

Wellness Győrben

Napjaink rohanó világa, a folyamatos stressz közeli állapot megköveteli tőlünk, hogy a felgyülemlett feszültséget levezessük. A Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa**** szabadidő és wellnessközpont ehhez kínál olyan környezetet és lehetőséget, ahol ezt aktív mozgással, sportolással tudja megtenni.


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2020. november 23. és 2021. január 5. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 10 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

H-9021 Győr, Szent István út 4.