A Kormány döntése értelmében 2020.12.10-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter
Budapesti lazítás
Stories Boutique Hotel
3 nap/2 éj
Ellátás nélkül
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 71.700 Ft
Új ár: 39.270 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
5
-45%

Az ajánlat tartalma

 • Stories Boutique Hotel, Budapest
 • 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • Elhelyezés: Junior Suite szoba típus
 • PLUSZ+: Korai bejelentkezés (12 órától) és késői kijelentkezés (12 óráig)
 • PLUSZ+: Ingyenes tea / kávé a recepciónál található Snack Bar -ban
 • TIPP!: Fedezd fel a fővárost!

Feltételek

 • Felhasználható: 2021.03.31. a szabad helyek függvényében, a szállással előre egyezetett időpontban
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • SZÉP kártyát elfogadunk
 • Idegenforgalmi adó: 4% ami a helyszínen becheckoláskor fizetendő,  2020.12.31-ig nem fizetendő  

Bemutatkozás

Stories Boutique Hote

A Stories Hotel 38 db egyedileg berendezett és dekorált szobával rendelkezik, valamint a szobák mérete (64 m2) akár a hosszabb tartózkodást is kényelmessé teszi. A szobákban légkondicionáló, nagyképernyős Smart-TV és Nespresso kávégép is található


Programok

Budapesti lazítás

A Stories Boutique Hotel Budapest belvárosában, a Király utcában található. Ideális választás a főváros felfedezéséhez, mivel számos nevezetesség, étterem, kávézó csupán néhány perc sétára található. A Hotel egyedi kialakításának köszönhetően még a legforgalmasabb hétvégéken sem lehet hallani a Király utca forgatagát, így garantált a kényelmes és nyugodt éjszakai pihenés is.


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2020. november 23. és 2021. január 5. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 10 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

Budapest, Kiraly utca 26.