Infócenter
3 nap az Őrségben
Kerca Biofarm
3 nap/2 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 42.000 Ft
Új ár: 34.000 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4
-19%

Az ajánlat tartalma

 • Kerca Biofarm, Kercaszomor
 • 3 nap, 2 éj 2 főnek 
 • Ellátás: Bőséges reggeli 
 • Elhelyezés: LA FINCA - tornàcos paraszthàz kandalloval
 • TIPP!: Pihenj a természetben!


Feltételek

 • Felhasználható: 2020.december 31-ig a szabad helyek függvényében
 • Foglalás e-mailen kerca@kercabiofarm.hu vagy a +36-20-218-0946-os telefonszámon
 • +1 fő elhelyezése 9.000 Ft/2éj, maximum 3 fő
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy szállásod időben foglald le
 • IFA külön fizetendő: 450 Ft/fő/éj (18 év felett)
 • SZÉP kártyát is elfogadunk!

Bemutatkozás

Kerca Biofarm

Kerca Biofarm:

Szeretettel várjuk az Őrségi Nemzeti Park területén, Magyarország legbátrabb falujában, Kercaszomoron, egy 10 hektáros lovasbirtokon. Négy különálló házban összesen 25 főt tudunk fogadni. A birtok közvetlenül az erdő mellett, a Kerca-patak partján terül el. A farmon andalúz lovak és szürkemarhák tenyésztésével foglalkozunk, a vendégek kedvük szerint részt vehetnek az állatok ellátásában.

Szálláshely jellemzői

 • A szálláshelyhez tartozik bár, étterem vagy kávézó
 • 24 órás portaszolgálat
 • Zárt parkoló
 • Vendégek rendelkezésére álló füves udvar, kert
 • Teljesen akadálymentesített
 • Kutya, macska bevihető
 • Kialakított tűzrakó, illetve grillező hely az udvaron

Kercaszomor

A magyar-szlovén határ közvetlen közelében található, 245 fős, kb. 5 km hosszú község a legbátrabb faluként lett országos hírű.

A Kerca-patak völgyében hosszan nyúlik el Kercaszomor, mely két község, Kerca és Szomoróc 1942-ben történt egyesítésével jött létre. Kerca először egy 1208-as oklevélben szerepel, mint Kurcite: „villa speculatorum Kurcite” (Kurcite, az őrök faluja), s itt történik említés a Szent Vencelről elnevezett kőtemplomról, amely az „Őrök Földje” és a felsőlendvai uradalom, azaz a mai Kercaszomor és Szerdahely határán állt. A 18. század második felében elpusztult templom helyét a Pusztatemető elnevezésű dombtetőn találjuk meg. A község építészeti emlékei közül feltétlenül figyelmet érdemel az 1877-ben épített szomoróci református harangláb. A Páduai Szent Antal tiszteletére szentelt római katolikus templom 1834-ben készült el. A túrázást kedvelők felkereshetik a magyarszombatfai út közelében, a Haricsa-domb alatt található Malomkertet (esőbeálló, tűzrakóhely), vagy elsétálhatnak Kercaszomor és Bajánsenye közös szőlőhegyére, a Kis-hegyre. A „hegy” legmagasabb pontjáról szép a kilátás.


A falu lakosai megőrizték határ-őrző őseik szellemét, így kerülhetett sor arra a bátor cselekedetre, amelynek ma köszönhetjük Kercaszomor magyarországi illetékességét. 1919 végén Szomorócot megszállták a Szerb-Horvát-Szlovén Királyság csapatai, következő év augusztusában a falu lakosai fegyverrel szálltak szembe a megszállókkal. Így 1922. február 9-én újra hivatalosan is elismerték a falu Magyarországhoz tartozását. Ennek emlékét őrizte meg a falu azzal, hogy a régi - 1877-ben épült - haranglábba felfüggesztett új harang a következő feliratot kapta: „Jugoszláv uralom alóli felszabadulás emlékére szerezte Szomorócz község lakosság 1922. évében”. 2002-ben Kercaszomor elnyerte a „Vas Megye Legbátrabb Községe” (Communitas Fortissima Comitatus Vas) címet.


Programok

3 nap az Őrségben

A Kerca BioFarm egy családbarát lovasfarm, nem csak lovasoknak. Birtokunk az Őrségi Nemzeti Park szívében található, egy hamisítatlan, őrségi, 245 lelket számláló egyutcás kis faluban, Kercaszomoron. A 10 hektáros, vadregényes farm közvetlen az erdő mellett, a Kerca-patak partján terül el, és az Őrség „fővárosától”, Őriszentpétertől mindössze 8 km-re található. Vendégházaink egymástól kisebb távolságra helyezkednek el, zavartalan kikapcsolódást biztosítva pároknak, családosoknak vagy akár nagyobb baráti társaságoknak. Mint egy falu a faluban. Tornácos, kandallós parasztház a vidéki idillt keresőknek, rusztikus lombkorona ház a természet szerelmeseinek vagy kényelmes, nagykonyhás apartman a kisgyermekkel érkezőknek; itt mindenki megtalálja a számításait. A Biofarm kikapcsolódást nyújt egész évben. Frissülj fel nyáron az úszómedence vizében, majd próbáld ki az angolok kedvelt szabadtéri játékát, a green bowlingot.


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Most minden szeptember 16. és november 22. között vásárolt utazása után 5000 Clubcard pontot* írunk jóvá Clubcard egyenlegén!
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után** A VIP regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával.


Útvonal

9945 Kercaszomor, Fő utca 99.