A Kormány döntése értelmében 2020.12.10-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter
2 fős lazítás Demjénben
Szabolcs Apartmanok Demjén
3 nap/2 éj
Ellátás nélkül
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 24.800 Ft
Új ár: 18.900 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
5
-24%

Az ajánlat tartalma

 • Szabolcs Apartmanok Demjén
 • 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • Elhelyezés: Vendégházban
 • TIPP!: Látogass el a közeli fürdőbe!

Feltételek

 • Felhasználható: 2020.09.01. és 2020.12.20. között a szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban, kizárólag hétköznapokon - vasárnaptól péntekig vehető igénybe a szállás
 • Kivéve ünnepeken
 • Hétvégi felár 3000ft/fő/éj
 • Plusz fő pótágyon való elhelyezése 3000 Ft/fő/éj
 • Egyszerre több kupon is felhasználható
 • Foglalni az alábbi e-mail címen lehet: szabolcsapartmanok@gmail.com
 • IFA a helyszínen fizetendő: 300 Ft/fő/éj 18 év felett

Bemutatkozás

Szabolcs Apartmanok Demjén

A 2015-ben épült 2 szintes Szabolcs Vendégházban 4 apartman található, szintenként kettő. Minden szobához saját zuhanyzós fürdőszoba, konyha, beépített szekrény, nagyképernyős LED TV és Wi-Fi tartozik. A szobák tágasak, világosak. A kertben hintaágy, és tűzrakó hely is található, így garantált a pihenés és a kikapcsolódás, a kellemes nyugtató környezetben. A gépkocsikat saját, kiépített parkolóban tudják leparkolni


Programok

2 fős lazítás Demjénben

Demjén, egy Eger melletti csendes kis település, amely már az újkőkor óta lakott, a történelem viharaiban többször elnéptelenedett, majd újra betelepült, jelenleg alig 600-an lakják. Ám a 690 m mélyről feltörő gyógyvíznek és a rá épülő Termál Völgynek, valamint a 2015-ben megnyílt egyedülálló Cascade Barlang és élményfürdőnek köszönhetően, ez megváltozik, mert egyre többen fedezik fel maguknak Magyarország e csodálatos szegletét.

 Demjén Egertől 12 Km-re, a Mátra és a Bükk lábánál, a Laskó patak völgyében fekszik. Nyugalmat árasztó környezet, dimbes-dombos táj, jó levegő, nemes borok és patinás borospincék, valamint gyógyvíz és rengeteg kikapcsolódási lehetőség várja az ide látogató vendégeket.

Ha ide látogat, a Cascade Gyógy, Élmény, és Barlangfürdőn kívül, feltétlenül látnia kell a híres Kaptár köveket a Remete barlangot , vagy a kőbe vájt juhhodályokat, és érdemes megnézni Kő tető, és Hegyes kő természeti látványosságainkat is. Ezenkívül, Kőkultúrát bemutató tanösvény, Pihenő park és Vadaspark is várja az idelátogatókat.

 


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2020. november 23. és 2021. január 5. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 10 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

3395 Demjén, Hársfa u. 13.