A Kormány döntése értelmében 2020.12.10-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter
Hajdúszoboszlói pihenés
Kenézy Szálláshely
4 nap/3 éj
Félpanzió
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 88.000 Ft
Új ár: 29.990 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4.2
-66%

Az ajánlat tartalma

 • Kenézy Szálláshely, Hajdúszoboszló
 • 4 nap / 3 éjszaka 2 fő részére
 • Ellátás: Félpanzió 4 napra: Bőséges hideg kontinentális reggeli a szálláson. Menüválasztásos ebéd, vagy vacsora a fürdők melletti partner étteremben
 • Elhelyezés: Teljesen felszerelt apartmanban, vagy fürdő közeli apartmanban. Ha elfogytak a szabad szobák, fürdő közeli apartmanban tudsz foglalni, 4000.-FT/2 fő/éj
 • PLUSZ+: + 1 éjszaka szállása ajándék minden utalványhoz, ellátás nélkül, 2020 január, február, március és 2020. október, november, december, a szabad helyek függvényében, kivéve kiemelt időszak, - iskolai szünetek és állami ünnepek
 • PLUSZ+: Tea, kávé, tej bekészítés az apartmanokban a reggelihez
 • PLUSZ+: Ajándék egy üveg bor
 • PLUSZ+: Ingyenes Wi-Fi használat a vendégház területén 
 • TIPP!: Kedvezményes jegy vásárlási lehetőség az Aqua Palace élményfürdőbe naponta 17 órától
 • TIPP!: MOST MEGÉRI 4 ÉJSZAKÁRA UTAZNI! Minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén (hétfőtől péntekig terjedő időszakban) Önök az NEAK által támogatott gyógykezeléseket most kedvezményes áron vehetik igénybe: napi 4 gyógykezelés + fürdőbelépő - hétköznap - mindössze jelenleg: 1.700 Ft/nap/hétköznap csomagáron. 2018-október 01-től már csak 1500.- FT/nap/hétköznap csomagáron. A kezelések igénybevételéhez érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és magyar TAJ kártya szükséges! Beutalóra nincs szükség.
  TIPP!: Két utalvány egymást követő felhasználásakor 6 éjszakát fizetsz és 10 éjszakát adunk ajándékba, 4 éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül, a szabad helyek függvényében. MOST MEGÉRI 4 ÉJSZAKÁRA UTAZNI! Minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén (hétfőtől péntekig terjedő időszakban) Önök az OEP által támogatott gyógykezeléseket most kedvezményes áron vehetik igénybe: napi 4 gyógykezelés + fürdőbelépő - hétköznap mindössze jelenleg: 1.900 Ft/nap/hétköznap csomagáron. A kezelések igénybevételéhez érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és magyar TAJ kártya szükséges! Beutalóra nincs szükség
 • TIPP!: 20% kedvezmény az Aqua Palace élményfürdő belépőjegyének árából (kezelőlappal rendelkező Vendégek részére).

Feltételek

 • Felhasználható: 2021.05.06-ig hétköznapokon a szabad helyek függvényében a szállással előre egyeztetett időpontban
 • Foglalható: 2021-február 01- ig. Hétvégén, kiemelt, iskolai szünetekben és ünnepi időszakokban, valamint főszezonban (06.01.-09.30.) felár ellenében, a szabad helyek függvényében a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján
 • Időszaki felár : 2020.04.01.-ég, 2020.10.10.- 2021.01.06. –ig 2000 Ft/éj/szoba
 • Főszezoni felár (06.01.-09.30.): 4.000 Ft/2 fő/éj
 • Hétvégi felár (péntek-szombat-vasárnap éjszaka): 4.000 Ft/2 fő/éj
 • Ajándék személyenként egy délutáni (16-21 óráig) wellness belépő a Hotel Atlantis**** wellness birodalmába
 • Péntek, szombat, vasárnap -3 éj tartózkodás esetén 2 fő részére wellness belépőt biztosítunk 1 alkalommal
 • Kiemelt időszak: Iskolai szünetek és állami ünnepek
 • Gyermekkedvezmény: Egy gyermek 0-2 éves korig: ellátás nélkül ingyenes. 2-10 éves korig: 4.000 Ft/fő/éj. 10-17 éves korig: 5.000 Ft/fő/éj. Adminisztrációs díj:3000.-FT/utalvány. Előre egyeztetéssel babaágyat, babafürdető kádat és WC szűkítőt is biztosítunk
 • Parkolás zárt udvarban, vagy mélygarázsban: 1000.-FT/éj/gk. (nem opcionális)
 • Klíma használat (hűtés-fűtés): 2.000 Ft/klíma/nap (nem opcionális)
 • Ha elfogytak a szabad szobák, fürdő közeli apartmanba tud foglalni.
  Klímás szoba, vagy klímás apartman foglalása csak előre egyeztetéssel történhet.

 • Több utalványt is vásárolhat
 • IFA a helyszínen fizetendő: 500 Ft/fő/éj

Bemutatkozás

Kenézy Szálláshely

Apartmanok felszereltsége: Franciaágyak (180x200 cm fekvőfelülettel), évszaknak megfelelő ágybelivel, a hetenkénti takarításkor cserélt ágyneművel és kéztörlővel, nagy szobában plusz ágyazható kanapéágy (160x200 cm fekvőfelülettel, szövet kombinációval. Teljesen felszerelt konyha, kisgépekkel. Teljesen felszerelt extra konyha, mosogatógéppel. Teljesen felszerelt mosó, automata mosógéppel és külön szárítógép. Konyhai, fürdőszobai és általános tisztítószerek, takarító eszközök. A kertben kerti bútor, valamint grillezőhely, a kerti sütéshez szükséges grilleszközökkel. A kertben szalonnasütőhely, hozzá fém szalonnasütőnyárssal. Bográcsozási lehetőség, bográccsal. Színes TV.

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton. Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke. 

A határ a híres puszta, a \"dicső rónaság\". Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter. Még \"folyója\" is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hőgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fővárosunknak a Duna.

A Keleti-főcsatorna észak-déli irányban 12-14 km-es szakaszon hömpölyög a város határán. Ez nemcsak az öntözést szolgálja, hanem remek pihenőhelye a természetes környezetben úszni, csónakázni, horgászni, kertészkedni vágyókörnyékbeli lakóknak és vendégeiknek.
Kincse a vidéknek a jó mezőgazdasági területeken, a gázmezőkön és a gyógyvízen kívül a bőséges napfény. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége!

Az uralkodó szélirány északnyugati. A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki. Hiszen 30-40 csupán a téli napok száma 0 °C átlaghőmérséklettel, és 80-85 a nyári napok száma, amikor a hőmérséklet átlaga 25 °C.


Programok

Hajdúszoboszlói pihenés

Ez az a táj, ahol az ég a földdel összeér, nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. Fedezd fel a környék tájait!


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2020. november 23. és 2021. január 5. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 10 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

Hajdúszoboszló, Kenézy u. 12/A