A Kormány döntése értelmében 2020.12.10-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter
3 napos sárvári kikapcsolódás
Korona Szálló
3 nap/2 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 39.800 Ft
Új ár: 18.900 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
3.4
-53%

Az ajánlat tartalma

 • Korona Szálló, Sárvár
 • 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
 • Ellátás: Reggeli
 • Elhelyezés: Kétágyas szoba
 • PLUSZ+ Fürdőlepedő
 •  PLUSZ+WiFi csatlakozási lehetőség
 • PLUSZ+: 3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás
 • TIPP!: Látogass el a sárvári gyógyfürdőbe!

Feltételek

 • Felhasználható: Az ajánlat 2020.12.31-ig használható fel. A szabad helyek függvényében a szállással egyeztetett időpontban
 • Péntek, szombat, vasárnap, ünnepnapokra, hosszú hétvégékre 2.000 Ft/fő/éj felárat számítunk fel
 • Telefonszám: (+36) 30 / 735 - 4225 . E-mail cím: info.koronaszallo@gmail.com (A foglalás a megadott e-mail címre történő visszaigazolásunkat követően válik érvényessé, telefonon előzetes foglalást tudunk csak felvenni, amennyiben az írásos foglalás 3 napon belül nem kerül elküldésre a foglalást automatikusan töröljük rendszerünkből)
 • Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás. Babaágy bekészítés: 1.500 Ft/alkalom
 • Pótágy díja: 7.000 Ft/fő/éj, az ár tartalmazza a reggeli ellátást
 • Parkolás: 1.000 Ft/éj/jármű
 • Kisállat felár: 3.000 Ft/éj
 • Lemondás: a foglalás nem lemondható. A kupon készpénzre nem váltható! Módosítás: a lefoglalt időpont előtt 2 héttel, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
 • IFA külön fizetendő: 500 Ft/fő/éj (18 év felettieknek)
 • Több utalványt is vásárolhatsz!

Bemutatkozás

Korona Szálló

A nagy történelmi múltú, hangulatos kisváros a Rába két partján, a Gyöngyös patak torkolatánál fekszik. A szépen kiépített belváros a Sárvár jelképévé vált Nádasdy-vár körül terül el, itt várja családias környezetben vendégeit a Korona Szálló.

Szobák felszereltsége: tágas, pótágyazható szoba, saját fürdőszobaával. A szálláshely egész területén ingyenes internet elérés biztosított.


Programok

3 napos sárvári kikapcsolódás

Gyógyfürdő

Sárvárról a legtöbbeknek a gyógyvíz jut eszükbe - a Nádasdy-vár mellett. Nem véletlenül, hiszen a fürdő 2002-es megnyitása óta számtalan gyógyulás köszönhető az itteni gyógyvíznek. Ennek a híre pedig hamar elterjedt az országban. Sőt, az országhatárokon túl is. Ez pedig azt eredményezte, hogy akinek mozgásszervi panasza vagy nőgyógyászati problémája van - és a természetes gyógyulás híve -, szívesen választja Sárvárt.
A társadalombiztosító által támogatott évi 15 kezelést itt veszi igénybe. De nem csak azok jönnek gyógyító wellnessre, akiknél jelentkezett már valamilyen, gyógyfürdőben kezelhető egészségügyi panasz, hanem olyanok is, akinek fontos a megelőzés.

A gyógyvizes medencék között kinti medencét is találsz, amik télen is üzemelnek. Nagy élmény ezekben úgy fürdőzni, hogy közben körülvesz a termálvíz gőze.

A fürdőbe számos nyugdíjas vendég érkezik, nekik természetesen kedvezményes a fürdőzés. Erről részletek itt. De nem ritka, hogy egyes családok három generációja is eljön Sárvárra. Ilyenkor a nagyszülők a négy gyógyvizes medence valamelyikében lazítanak, a gyerekek a családi részlegben gyűjtenek élményeket, míg a szülők előszeretettel próbálják ki a lazító szauna szeánszokat, a pezsgőfürdőt vagy a különlegesebb masszázsokat.

De visszatérve a sárvári gyógyvízre: ha nálunk gyógyulnál, természetesen kérheted reumatológus orvosok és terapeuták segítségét. A hagyományos kezelések mellett pedig kipróbálhatod a modern gyógyászati eljárásokat is. Tedd meg ezt Te is!

 


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2020. november 23. és 2021. január 5. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 10 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

Várkerület 29. Sárvár 9600