Infócenter
Tavaszi pihenés a Bakonyban
Bakony Hotel
3 nap/2 éj
Félpanzió
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 65.760 Ft
Új ár: 38.800 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
3.2
-41%

Az ajánlat tartalma

 • Bakony Hotel***, Bakonybél
 • 3 nap / 2 éjszakás kikapcsolódás 2 fő részére
 • Ellátás: Bőséges reggeli. Ízletes, háromfogásos vacsora, érkezést követő napon levesebéd (1 alkalom)
 • Elhelyezés: Szállás az erdő által körülvett, csendes szobáinkban. Mindegyik szobatípusra foglalható (egyágyas/apartman felárral)
 • PLUSZ+: Korlátlan lengőteke és dart’s a szálloda udvarán
 • PLUSZ+: 1-1 óra biliárd és csocsó használat
 • PLUSZ+: Szauna használat
 • PLUSZ+: Parkolás a szálloda nyitott parkolójában
 • PLUSZ+: WiFi használat
 • TIPP!: Pihend ki magad és töltődj fel Bakonybélen!

Feltételek

 • Felhasználható: 2020.03.16-06.14. között (állami ünnepek és egyedi ajánlatok kivételével), 2020.03.12-03.26. között (a létszámok, szobatípusok függvényében az ajánlat ára a megfelelő felárak beszámításával módosul)
 • Érkezés aktuális szabad kapacitás alapján, minden szabad napon
 • Vasárnap-szerda közötti érkezéssel, péntek-szombat hétvégi felárral
 • Hétvégi felár (péntek és/vagy szombat): 2.500,- Ft/fő/éj 14 éves kortól, és 1.500,- Ft/fő/éj 6-13 éves kor között
 • Gyermekkedvezmény: Gyermek (6-13 éves kor között) 11.640,- Ft/gyermek/2 éj (5.820,- Ft /gyermek/éj) vasárnap-szerda közötti érkezéssel
 • Apartman felár 5.000,-Ft/szoba/éj
 • Egyágyas elhelyezés felára: 5.000,- Ft/fő/éj
 • Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy a szobát időben foglald le!
 • IFA külön fizetendő: 300 Ft/fő/éj (18 év felett)
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • SZÉP Kártyát is elfogadunk! Szép kártyás fizetés esetén a teljes összeget előre kell kifizetni a szállás felé.

Bemutatkozás

Bakony Hotel***

A Bakony Hotel*** klasszikus hegyvidéki szálloda az erdők övezte, történelmi Bakonybélen. A Gerence-patak szegélyezte 4 hektáros parkban hatalmas fenyők és medvehagyma ligetek veszik körül a kétszintes épületet. A kivételesen tiszta levegőjű település tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető, így már az 1900-as években is kedvelt kiránduló és pihenőhely volt. 1997-es értékesítése után egy teljes felújítás révén új életre kelt. Most 49 kényelmes, összkomfortos szobával várja a pihenni vágyókat.

Mert hát ki ne vágyna arra, hogy ébredés után az ablakot kinyitva a madárcsicsergéstől hangos erdő friss illata legyen a nap első élménye? Nálunk a szobáktól szinte karnyújtásnyira, az épületből kilépve máris a Bakony rengetegében találhatjuk magunkat.

Persze van, aki szívesebben kezdi a napot egy kávé mellett a napsütésben álmodozva vagy újságot olvasva. Kávézó teraszunk tökéletes helyszíne az effajta pihenésnek.

Akik pedig a legjobban élvezhetik a szálloda parkjának adottságait, azok kétség kívül a gyerekek. Hiszen minden gyerek álma, hogy szaladjon ahogy csak bír árkon-bokron át, bújócskázzon a fák között és felfedezze a természet alkotta rejtekhelyeket.

 

 


Programok

Tavaszi pihenés a Bakonyban

Szállodai szolgáltatások: étterem, drinkbár, konferenciatrmek, 4 hektáros őspark, grillező hely.

A Balaton 45 kilométeres közelsége, a helyi, bakonyi látnivalók, programok,a környező városok (Zirc, Veszprém, Pápa, Győr) a Sobri Jóska Kalandpark,az Eplényi libegő és Sípálya, a Pápai Várkert Fürdő közelsége garantálja az aktív kikapcsolódást és a nyugodt pihenést.

Kirándulások, túrák: Turistautak sokasága szövi át a környező erdőket. A szállodát érintve haladnak a kéktúra útvonalon érkezők és innen indulnak a Kőris-hegy meghódítói is.

Kisvonatos túra: Az Öreg-Bakony leglátványosabb helyeire lehet eljutni az izgalmas 3-4 órás vonatos barangolással. A megállóknál a szakavatott vezető történetei, meséi összekapcsolják számunkra a múltat és jelent, a legendákat és a valóságot.

Vezetett túrák: A Bakony Hotelben megszállva nehéz ellenállni a Bakony elemi vonzásának, Bakonybél természeti csalogatásának. Bármerre néz is a vendég, minden a táj, az erdő felfedezését sugallja. Vezetett túráink nem csak ezt az érzést váltják valóságos élménnyé, hanem még a közösségi összetartozás, ismerkedés, barátkozás egy túra ideéig tartó pillanatait is ajándékba adják. Megismételhetetlen érzés a közösen „meghódított” Papod-hegyi kilátóról megpillantani a Balatont vagy az Alpok nyúlványait és felülről nézni Veszprém bakonyi kötődését közben.

 


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Most minden szeptember 16. és november 22. között vásárolt utazása után 5000 Clubcard pontot* írunk jóvá Clubcard egyenlegén!
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után** A VIP regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával.


Útvonal

8427 Bakonybél, Fürdő u. 57.